OVER ONZE (EXECUTIVE) COACHING

Bij Youki gaat (executive) coaching over een individu, team of organisatie succesvol en duurzaam naar een volgend niveau brengen. Wij zijn gericht op resultaten en welzijn, zowel zakelijk als privé. Eerlijk naar jezelf kijken onder begeleiding van een bevlogen coach is één van de krachtigste manieren voor persoonlijke ontwikkeling. Onze coach sessies bestaan uit gesprekken, kennisoverdracht en verschillende oefeningen, want veel dingen zijn beter te begrijpen als je ze voelt en ervaart. Wij werken zowel met corporate bedrijven als met particulieren.

Interesse? Neem contact op om kennis te maken en mogelijkheden te bespreken.

Met Youki kies je een volgend niveau!

Coach sessie ‘Helderheid’ 

De sessie “Helderheid” is speciaal ontwikkeld om in korte tijd duidelijkheid te krijgen over waar jij staat, welke richting jij op wilt, wat de factoren zijn die jou tegenhouden om datgene wat jij echt wilt te realiseren en hoe je dat wel kunt bereiken.

Boek deze sessie wanneer je voelt dat je ergens in vastloopt of wanneer je merkt dat je kansen en mogelijkheden voor jezelf onbenut laat en support wilt om echt in jouw potentieel te stappen.

Coachprogramma ‘Optimize’

‘Optimize’ is een coach programma van 3 tot 6 maanden waarin we jou helpen om concrete resultaten te bereiken. We gaan tot de kern, want daar ontstaat impact en transformatie.

Wij helpen jou om de balans te bereiken die nodig is om goed naar jezelf te kunnen kijken en houden je op een respectvolle manier duidelijke spiegels voor. Met helderheid en inzet optimaliseer jij jouw leven. Wij inspireren en supporten jou om met focus te bereiken wat jij écht wilt.

Online coaching

Het is om allerlei redenen niet altijd mogelijk of wenselijk om live af te spreken met een coach. Je woont op grote reisafstand, misschien zelfs in een ander land. Of je reist veel voor je werk en bent steeds ergens anders. Of hebt kinderen en pakt liever je computer als zij iets anders aan het doen zijn of op bed liggen. 

Moderne techniek maakt het mogelijk om toch gewoon met een coach te werken. Online coaching werkt super krachtig en effectief.

Nieuws en event data ontvangen?