COACH SESSIE ‘HELDERHEID’

Deze sessie is voor jou wanneer je merkt dat je ergens in vastloopt of wanneer er verborgen potentieel in je schuilt en je niet precies weet hoe je dit naar buiten kunt brengen. Met de coach sessie ‘Helderheid’ heb je in korte tijd meer duidelijkheid.

Onze succesformule kent een stevig fundament van aandachttraining (mindfulness), emotionele intelligentie en persoonlijke ontwikkeling.

Wij hebben een zakelijke achtergrond, waardoor wij de uitdagingen van business professionals, corporate teams en organisaties goed begrijpen. Wij houden van ambitie en resultaten in combinatie met gezondheid, welzijn, zakelijk en persoonlijk voldoening en geluk!

Interesse? Neem contact op om een afspraak in te plannen.

IN KORTE TIJD MEER DUIDELIJKHEID MET DE SESSIE ‘HELDERHEID’

We zorgen voor een goede voorbereiding, waardoor we in de sessie meteen de diepte in kunnen.
Na deze sessie weet je duidelijk waar je staat, welke richting je op wilt en wat er nodig is voor succes en duurzaamheid.
Na deze sessie ontvang je een voorstel met een duidelijk advies, gebaseerd op jouw persoonlijke situatie.

Bij mij ben je voor coaching aan het juiste adres wanneer je jezelf beter wilt leren kennen,
zodat je met aandacht bewuste keuzes kunt maken die goed bij je passen.
Vraagstukken waarvoor clienten bij mij komen:
– ik wil meer aandacht/ mindfulness ontwikkelen
– ik wil mijn emotionele intelligentie ontwikkelen
–  ik wil meer uit mezelf halen dan ik nu doe
– ik wil meer werk-privé balans
– ik loop (bijna) tegen een burn-out aan of zit er midden in
– leiderschapsvraagstukken
– ik wil beter weten wat echt goed bij mij past

OVER SIMONE – Oprichtster Youki

Diepgang en resultaten drijven mij. Goede voorbereiding is belangrijk voor me, maar in het moment vertrouw ik op mijn intuïtie. Ik benoem wat vaak onbesproken blijft, omdat ik het over zaken wil hebben die er echt toe doen. Naar de kern, want daar ontstaat impact. Ik combineer kracht en directheid met kwetsbaarheid, respect en veiligheid. Ik leg mijn vinger op gevoelige plekken en zorg met humor ook voor luchtigheid.

Ik werk met mensen die bereid zijn om naar zichzelf te kijken en om aandacht en energie in persoonlijke ontwikkeling te steken. In inspireer en support je om resultaten te bereiken die je voldoening geven.

Knowing yourself is the beginning of all wisdom – Aristoteles

“Ik ben nu veel zelfbewuster”
Voordat ik aan Optimize begon wist ik niet goed welke richting ik uit wilde met mijn carrière. Ik had last van onzekerheden en was opzoek naar een leiderschapsstijl die helemaal bij mij past. Vooral in het begin vond ik het heel confronterend voor mezelf. Simone hielp mij op een hele respectvolle manier en kon heel goed doordringen tot de kern. Ze maakte het programma echt op maat voor mij. En door humor was het ook leuk en licht. Ik heb hele waardevolle inzichten gekregen en ik ben mij zeer bewust geworden van onder andere mijn persoonlijke waarden. Ik kan mijn werk en rol als manager nu beter invullen vanuit mijn persoonlijke drijfveren en talenten. Ik heb meer rust, aandacht en focus voor wat ik belangrijk vind. Ik raad dit programma aan iedereen aan die goed inzicht in zichzelf wil verkrijgen. Investeren in jezelf is altijd waardevol. Simone stelde zichzelf kwetsbaar op waardoor ik mezelf ook makkelijker kon openen, is een fantastisch mens en haar positieve vibe werkt aanstekelijk.

Susanne Kersten – van Santen
Manager Strategy, Finance & Control
EY

“Mijn leven is echt geoptimaliseerd”
Na een stressvolle periode voelde ik me zowel zakelijk als privé niet happy. Ik zat dicht tegen een burn-out aan. Gedurende het programma leerde ik om rust te creëren voor mezelf en stap voor stap de problemen vanuit de kern aan te pakken. Ik heb het hele traject als zeer prettig ervaren en iedere sessie het gevoel gehad weer stappen vooruit te maken. Er is in vier maanden tijd heel veel gebeurd. Gezien hoe ik me nu voel heeft het ontzettend goed gewerkt. Simone is direct en kan goed dingen in laten zien. Haar eigen ervaring helpt hierin. Ik neem nu af en toe een stapje terug om te evalueren waar ik sta en waar ik naartoe wil. Mede dankzij Optimize en Simone kan ik weer volop genieten van het leven.

Nick Sandbergen
Business Controller
HAGO NEDERLAND

“Dit programma heeft verrijking in mijn leven gebracht”
Voordat ik aan het programma ‘Optimize’ begon had ik vaak last van stress door onzekerheid, veel piekeren, negatieve gedachten en emoties. Ik heb veel inzichten gekregen en praktische oefeningen die ik direct kon toepassen. Ik heb echt een hele waardevolle ontwikkeling doorgemaakt die mij blij en dankbaar maakt. Simone kan goed aanvoelen wat een ander nodig heeft en stemt het programma constant af aan mijn situatie. Ze heeft breed ontwikkelde kennis en ervaring en haar meditaties hadden echt een verdiepende werking voor mij. Deze grote stappen in persoonlijke ontwikkeling gun ik iedereen.

Marga Brunekreef
Financieel Specialist
OVERHEID

WIL JIJ IN KORTE TIJD MEER HELDERHEID?

Maak dan vandaag nog een vrijblijvende afspraak met ons.
Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op.
Tot binnenkort!

We are located in Amsterdam,

and are serving the world!

Nieuws en event data ontvangen?