VIP DAG, ALLE AANDACHT VOOR JOU!

Tijdens een VIP dag is er een hele dag volledige aandacht voor jou.
We kunnen in slechts één dag grote stappen maken en resultaten bereiken.
Een VIP dag is de juiste keuze waneer je echt even ergens te tijd voor wilt nemen;
iets ontwikkelen, onderzoeken of gelijk iets uitwerken op persoonlijk of zakelijk vlak. 

Interesse? Neem contact op om kennis te maken en mogelijkheden te bespreken.

SAMEN EEN HELE DAG WERKEN AAN JOUW ONTWIKKELING

Bij mij ben je voor coaching aan het juiste adres wanneer je jezelf beter wilt leren kennen,  zodat je met aandacht bewuste keuzes kunt maken die goed bij je passen.
Vraagstukken waarvoor clienten bij mij komen:
– ik wil meer aandacht/ mindfulness ontwikkelen
– ik wil mijn emotionele intelligentie ontwikkelen
–  ik wil meer uit mezelf halen dan ik nu doe
– ik wil meer werk-privé balans
– ik loop (bijna) tegen een burn-out aan of zit er midden in
– leiderschapsvraagstukken
– ik wil beter weten wat echt goed bij mij past

Als voorbereiding op deze dag bepalen we samen hoe deze dag eruit gaat zien en waar we samen aan gaan werken.

Tijdens de VIP dag krijg je  informatie, oefeningen en praktische handvatten. Aan het einde van deze dag nemen we samen de tijd voor evaluatie en maken we afspraken over hoe je wat je geleerd hebt integreert, zodat deze dag echt succesvol en duurzaam voor jou is.

We verblijven samen op een inspirerende locatie waar alles goed geregeld is, inclusief gezonde lunch en drankjes.

OVER SIMONE – Oprichtster Youki

Mijn doel is om positief bij te dragen aan de ontwikkeling en optimalisatie van individuen, teams en organisaties. Ik richt me op balans, helderheid en focus, waardoor (persoonlijk) leiderschap ontstaat. leder bedrijf en ieder mens is uniek. In mijn samenwerkingen wil ik mijn clienten echt leren kennen, zodat wij samen de juiste weg vinden voor jou en/of jouw organisatie.

Knowing yourself is the beginning of all wisdom – Aristoteles

“Ik ben nu veel zelfbewuster”
Voordat ik aan Optimize begon wist ik niet goed welke richting ik uit wilde met mijn carrière. Ik had last van onzekerheden en was opzoek naar een leiderschapsstijl die helemaal bij mij past. Vooral in het begin vond ik het heel confronterend voor mezelf. Simone hielp mij op een hele respectvolle manier en kon heel goed doordringen tot de kern. Ze maakte het programma echt op maat voor mij. En door humor was het ook leuk en licht. Ik heb hele waardevolle inzichten gekregen en ik ben mij zeer bewust geworden van onder andere mijn persoonlijke waarden. Ik kan mijn werk en rol als manager nu beter invullen vanuit mijn persoonlijke drijfveren en talenten. Ik heb meer rust, aandacht en focus voor wat ik belangrijk vind. Ik raad dit programma aan iedereen aan die goed inzicht in zichzelf wil verkrijgen. Investeren in jezelf is altijd waardevol. Simone stelde zichzelf kwetsbaar op waardoor ik mezelf ook makkelijker kon openen, is een fantastisch mens en haar positieve vibe werkt aanstekelijk.

Susanne Kersten – van Santen
Manager Strategy, Finance & Control
EY

“Mijn leven is echt geoptimaliseerd”
Na een stressvolle periode voelde ik me zowel zakelijk als privé niet happy. Ik zat dicht tegen een burn-out aan. Gedurende het programma leerde ik om rust te creëren voor mezelf en stap voor stap de problemen vanuit de kern aan te pakken. Ik heb het hele traject als zeer prettig ervaren en iedere sessie het gevoel gehad weer stappen vooruit te maken. Er is in vier maanden tijd heel veel gebeurd. Gezien hoe ik me nu voel heeft het ontzettend goed gewerkt. Simone is direct en kan goed dingen in laten zien. Haar eigen ervaring helpt hierin. Ik neem nu af en toe een stapje terug om te evalueren waar ik sta en waar ik naartoe wil. Mede dankzij Optimize en Simone kan ik weer volop genieten van het leven.

Nick Sandbergen
Business Controller
HAGO NEDERLAND

“Dit programma heeft verrijking in mijn leven gebracht”
Voordat ik aan het programma ‘Optimize’ begon had ik vaak last van stress door onzekerheid, veel piekeren, negatieve gedachten en emoties. Ik heb veel inzichten gekregen en praktische oefeningen die ik direct kon toepassen. Ik heb echt een hele waardevolle ontwikkeling doorgemaakt die mij blij en dankbaar maakt. Simone kan goed aanvoelen wat een ander nodig heeft en stemt het programma constant af aan mijn situatie. Ze heeft breed ontwikkelde kennis en ervaring en haar meditaties hadden echt een verdiepende werking voor mij. Deze grote stappen in persoonlijke ontwikkeling gun ik iedereen.

Marga Brunekreef
Financieel Specialist
OVERHEID

WIL JIJ TIJDENS EEN VIP DAG VOLLEDIGE AANDACHT VOOR JOU?

Maak dan vandaag nog een vrijblijvende afspraak.
Vul je gegevens hier in en wij nemen contact met je op.
Tot binnenkort!

We are located in Amsterdam,
and are serving the world!

Nieuws en event data ontvangen?