BASIS WORKSHOP ‘WIM HOF METHODE’

De laatste jaren heeft internationaal wetenschappelijk onderzoek naar de WHM aangetoond dat het mogelijk is invloed uit te oefenen op het autonome zenuwstelsel en het immuun systeem. Iets dat als onmogelijk werd beschouwd. 
De WHM is eenvoudig en effectief en bestaat uit
ademhaling, mindset en koude training. Door deze methode ervaar je op een hele effectieve manier de betekenis van eigen aandacht en bewustzijn. De Wim Hof Methode is een natuurlijke methode die geluk, kracht en gezondheid bevordert.

Interesse?
Neem contact op om kennis te maken en mogelijkheden te bespreken.

ADEMHALING, MINDSET & IJSBAD

In deze basis workshop ‘Wim Hof Methode’ wordt de basis van de Wim Hof Methode op een interactieve manier uitgelegd.
Door middel van de ademhalingstechnieken, focus op mindset door meditatie en het (optionele) ijsbad wordt uitgelegd hoe lichaam en mind geoptimaliseerd kunnen worden, worden resultaten van wetenschappelijke onderzoeken gedeeld en wordt de directe link met mindfulness uitgelegd.

Bezoek deze workshop als particulier, of boek deze workshop voor je team of organisatie als ultieme team building activiteit.

VOORDELEN VAN DE WIM HOF METHODE

 

  • Toename in aandacht, concentratie, focus, vastberadenheid en energie
  • Inzicht in de werking van stress, waardoor iemand beter leert met stress om te gaan
  • Een sterker immuun systeem en meer gezondheid, kracht en geluk
  • Andere voordelen, zoals; hogere slaapkwaliteit, meer veerkracht en creativiteit

OVER SIMONE – Oprichtster Youki

“In 2014 deed ik de tweede Teacher Trainer bij Wim Hof. Ik had een hekel aan de kou, maar was gefascineerd door de wetenschappelijke onderbouwing en het feit dat we zoveel meer kunnen dan we denken. Ik wilde voor mezelf onderzoeken wat mogelijk was en verbaasde mezelf keer op keer. Door de sterke link met mindfulness, aandacht en bewustzijn besefte ik deze methode met anderen te willen delen”.

Knowing yourself is the beginning of all wisdom

“Hele waardevolle ervaring onder zeer prettige begeleiding
 De ademhalingsoefening zorgden voor complete ontspanning. En het ijsbad was voor mij een hele bijzondere ervaring! Simone nam ons op een hele prettige manier mee in de achtergrond van de Wim Hof methode en coachte iedereen persoonlijk in het ijsbad. De combinatie van theorie en het zelf ervaren in de praktijk, was voor mij perfect. Ik raad het iedereen aan die interesse heeft in het ervaren van hoe je mind, lichaam en ademhaling verbonden zijn en wat jouw eigen invloed hierop is.

Michelle Belt
Category Manager
AHOLD NEDERLAND

INTERESSE IN DE ‘WIM HOF METHODE’?

Maak dan vandaag nog een vrijblijvende afspraak met ons.
Vul je gegevens hier in en we nemen snel contact met je op.
Tot binnenkort!

We are located in Amsterdam

and are serving the world!

Nieuws en event data ontvangen?