Authentiek leiderschap: krachtig & kwetsbaar

Het leven is fantastisch en ook ontzettend onzeker en complex. Dit is een tijd van grote veranderingen en uitdagingen. De onvoorspelbaarheid van het leven wordt bevestigd door de globale pandemie en snelle technologische ontwikkelingen. Veel mensen ervaren grote druk om te presteren, zoeken naar de juiste balans en willen meer innerlijke rust en échte verbinding.

Awake Leaders creëren zelf en samen een gezonde toekomst en handelen vanuit wijsheid, in dienst van het grotere geheel. Zij staan voor duurzaam met zichzelf, elkaar en de planeet omgaan. Mensen en organisaties kunnen echt het verschil maken en van grote betekenis zijn door krachtig impact te maken vanuit zingeving. Om deze nieuwe realiteit te creëren zijn authenticiteit en menselijke verbinding belangrijke ontwikkelpunten. Ik zie het verhogen van ons bewustzijn als de meest essentiële stap.

Authentiek (persoonlijk) leiderschap vraagt iets van jou

Namelijk dat jij zelfbewust bent, leidt vanuit jouw unieke essentie en oprecht verbindingen maakt. Dat je verantwoordelijkheid neemt voor je eigen persoonlijke en professionele groei en zowel krachtig als kwetsbaar durft te zijn. En moedig bent, imperfectie omarmt en weet dat je niet alles weet. Door voor te leven wat mogelijk is inspireer je anderen ook tot authenticiteit. 

GRATIS 3-DAAGSE MINI MINDFULNESS TRAINING VOOR VISIONAIRE PROFESSIONALS, LEIDERS EN ONDERNEMERS

De kern van mindfulness is met je aandacht aanwezig zijn in het hier en nu. Dit verhoogt de kwaliteit van je ervaring in het moment. Je ontwikkelt kalmte. helderheid en inzicht. Door je bewustzijn te verhogen ontwikkel je authentiek persoonlijk leiderschap en inspireer je anderen door wie je bent.

Herken jij dit?

– Je hebt interesse in spiritualiteit, al noem je het  misschien niet zo, en zoekt naar manieren om dit praktisch in te zetten op een niet-zweverige manier. Je wilt een positieve bijdrage leveren aan het grotere geheel maar ervaart de spagaat tussen je gevoel en je verstand. Je bent de frustraties zat, wilt in je visionaire leiderschap stappen en impact maken vanuit zingeving.

– Je bent een geboren leider met goede ideeën, maar ondanks je beste intenties is het lastig om je eigen visie en strategie helder te krijgen, te realiseren of anderen mee te krijgen. Je gebruikt je tijd, aandacht en energie niet optimaal en loopt jezelf regelmatig voorbij. Je wordt moe van jezelf, want met een beetje meer tijd en ruimte weet je het eigenlijk best allemaal wel.

– Je wilt het graag goed doen in al je verschillende rollen op je werk en in je persoonlijke relaties. Het lukt alleen niet altijd om iedereen en ook jezelf tevreden te houden. Dit kost je energie en plezier en soms voelt het alsof je het nooit goed genoeg doet.

– Je merkt dat teveel vanuit je hoofd en analyse (IQ) doen beperkt. Je voelt dat er meer mogelijk en wilt meer leren over de menselijke kant (EQ) –  het inzetten van emoties, intuïtie en wijsheid voor persoonlijk en zakelijk succes. Intuïtief weet je dat authenticiteit en de menselijke factor belangrijk zijn voor resultaten, succesvolle samenwerkingen en leiderschap.  

– Je wilt je eigen potentie waarmaken, trouw aan jezelf zijn en de juiste balans vinden. Je gunt jezelf resultaten, innerlijke rust en verbinding. Je wilt anderen echt raken en inspireren om zichzelf te zijn, hun dromen waar te maken en geluk te ervaren. Jij gelooft ook in die nieuwe realiteit, waarin we meer vanuit wijsheid handelen, en wilt actief in authentiek leiderschap stappen. 

Authentiek leiderschap
krachtig & kwetsbaaar

Als jij persoonlijk succes wilt, een team wilt leiden of leider wilt zijn in jouw business, is het essentieel om authentiek, krachtig en kwetsbaar te zijn. Hier is zelfreflectie voor nodig.

Mindfulness
Het trainen van je mind is effectief om je aandacht en focus te versterken en op koers te blijven. Mindfulness is een manier om mentaal gezond te blijven en ontwikkelt ook je (zelf)bewustzijn, dé basis van emotionele intelligentie.

Emotionele intelligentie
Je hoofd (IQ) is niet voldoende. Emotionele intelligentie (EQ) is ook belangrijk: het kunnen ‘lezen’ van mensen en situaties, waardoor je beter bewuste beslissingen kunt maken, die  bijdragen aan het grotere geheel, succes en fijne relaties.

Persoonlijke ontwikkeling
Verandering van binnenuit maakt jou een betere leider. Dit is niet alleen enorm fijn voor jou, maar ook voor jouw collega’s, team en privé relaties. Authentiek, krachtig en kwetsbaar, ben jij het meest waardevol en inspirerend.

“Knowing yourself is the beginning of all wisdom”

Wat ik voor jou (en je team) kan doen

 Ik kan jou helpen om het proces van jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling te versnellen door jou echt te zien, horen en waarderen. Samen maken we die authentieke, krachtige en kwetsbare leider wakker die jij van binnen al voelt. Je zult het succes bereiken dat echt voldoening en geluk geeft, omdat je impact maakt en van betekenis bent door jezelf te zijn.

 Mijn ervaring, expertise en werkwijze gaan over authenticiteit, kracht en kwetsbaarheid. Ik gebruik onder andere mindfulness, emotionele intelligentie en de Wim Hof methode voor persoonlijke en professionele groei. Mijn grootste kracht is spiritualiteit praktisch inzetten. Ik hou van actie en resultaten, maar wel vanuit betekenis en zingeving, zodat de uitkomst van betekenis is.

Een hoog bewustzijn en zelfreflectie versterkt je eigen focus, veerkracht en zelfvertrouwen. Succesvolle samenwerkingen ontstaan met empathie, vertrouwen en psychologische veiligheid. Ik begeleid jou (en je team) graag in authentiek leiderschap en verbinding. Ik kijk altijd vanuit het grotere geheel met aandacht voor het unieke individu en werk heel intuïtief en praktisch.

Levenslust en energie

Vanuit authenticiteit impact maken en van betekenis zijn is voor een mens enorm inspirerend, motiverend en verbindend. Als je levenslust geactiveerd is voel je bevlogenheid, brandt je vuurtje en stralen je ogen. Als jij in je authentieke kracht en kwetsbaarheid staat en je ware zelf bent, dan heb je door de energie die je uitstraalt, een positieve werking op andere mensen en situaties.

Nú is het juiste moment voor actie

Met de juiste kennis, oefeningen en praktische tools is het makkelijker. Met ‘Awake Leaders’ is ontwikkeling leuker en sneller, niemand wordt alleen succesvol en gelukkig. Authenticiteit brengt rust, vrijheid en voldoening. Gun jezelf (en je team) welzijn, fijne relaties en zakelijk succes. Authentiek (persoonlijk) leiderschap begint bij jou. Nú is het juiste moment voor actie.

Er is altijd wel een reden te bedenken om nog niet te starten en op het perfecte moment te wachten, maar jij weet ook dat het perfecte moment nooit komt. Je leest dit met een reden, vertrouw op je intuïtie en plan een 30 minuten gesprek in mijn agenda.

 

“Inner work, outer impact”

“Tijdens de Search Inside Yourself Training was Simone meer dan een facilitator. Ze heeft onze groep op een hele mooie manier uitgelegd wat mindfulness is en hoe de beoefening hiervan een ontzettend positieve impact kan hebben op onze levens en ons werk.”

Alessandra Raimoldi
Senior Manager Learning & Development
SONY EUROPE

“Search Inside Yourself is wetenschappelijk onderbouwd en benadrukt de voordelen van mindfulness en emotionele intelligentie. Wij hebben nu meer dan 350 PVH medewerkers getraind en krijgen heel veel positieve feedback. Het programma wordt door velen een kado genoemd”

Anete Kabun
Learning & Development Coordinator
PVH

“Simone communiceert heel duidelijk. De kennis en ervaring van de deelnemers aan onze jaarlijkse internationale IR conferentie in Londen was erg gevarieerd. Ik was onder de indruk van hoe zij de aandacht van het publiek vasthield tijdens haar keynote over moeilijke gesprekken.”

 

Thomas Wheeler
Founder
IR GLOBAL

“Door de ‘Connect’ training werkt ons management team veel bewuster en effectiever samen. De professionele en respectvolle begeleiding van Simone heeft veel individuele inzichten gebracht en begrip gegeven over het versterken van aandacht, communicatie en samenwerkingen.”


Nynke Offringa

Human Resources Manager Benelux
MÖVENPICK HOTELS & RESORTS

“Simone’s keynote heeft de deelnemers van ons event veel over zelfbewustzijn en emotionele intelligentie geleerd. Ze is een geweldige spreekster met veel humor en wist de focus van het publiek heel goed vast te houden. We hebben heel fijn met haar samengewerkt.”

Nadine Kindler-Ratke
Key Account Manager
LIGANOVA GMBH

“Na een stressvolle periode zat ik dicht tegen een burn-out aan. Zowel zakelijk als persoonlijk voelde ik mezelf niet happy. Door coach programma Optimize leerde ik rust te creëren voor mezelf. Ik pakte de kern aan en nu kan ik weer volop genieten van mijn leven.”

Nick Sandbergen
Business Controller
HAGO NEDERLAND

“Ik was opzoek naar een leiderschapsstijl die helemaal bij mij past. Door coach programma Optimize kan ik mijn werk en rol als manager nu beter invullen vanuit mijn persoonlijke drijfveren en talenten. Ik heb veel meer rust, aandacht en focus voor wat ik belangrijk vind.”

Susanne Kersten – van Santen
Manager Strategy Finance & Control
EY

“Vaak was ik druk in mijn hoofd. Ik had last van stress en moeite met inslapen. Gelijk al in de eerste les van de training Connect heb ik ervaren hoe makkelijk het kan zijn om tot rust te komen, anders met gedachten om te gaan en op deze manier stress te kunnen verminderen.”

 

Björn van Coeverden
Sales en Marketing Expert
SCHNEIDER ELECTRIC

“Know Thyself”

Innerlijke rust ervaren,             van betekenis zijn & 
impact maken  

Jij hebt groei mogelijkheden; onbenutte mogelijkheden en kansen. Door je lichaam, hoofd en ziel met elkaar af te stemmen stap jij in je authenticiteit en laat je jezelf zien. 

Ik help je graag met het ontwikkelen van zowel je kracht als kwetsbaarheid. Bereik waanzinnige resultaten en echte voldoening door praktische spiritualiteit.

“Inner work, outer impact”