OVER ONZE MINDFULNESS TRAINING

De trainingen van Youki zijn opgebouwd vanuit een unieke combinatie van mindfulness, emotionele intelligentie en persoonlijke ontwikkeling. Onze drijfveer is om individuen, corporate teams en organisaties te inspireren en ondersteunen om meer zelfbewustzijn te ontwikkelen en vanuit deze basis positief bij te dragen aan verbinding, resultaten en welzijn. Samen met onze cliënten creëren wij succes en duurzaamheid.

Interesse? Neem contact op om kennis te maken en mogelijkheden te bespreken.

Met Youki kies je voor een volgend niveau!

TRAINING ‘SEARCH INSIDE YOURSELF’

‘Search Inside Yourself’  is een op mindfulness gebaseerd emotionele intelligentie en leiderschapstraining dat ontwikkeld werd bij Google. Dit programma is onderbouwd door internationale experts op het gebied van onder andere hersenwetenschap. En kent een zeer goede mix van theorie en praktijk.  Deelnemers ontwikkelen vaardigheden en leren strategieën die hen helpen om optimale resultaten te bereiken, zowel zakelijk als privé.

TRAINING ‘CONNECT’

‘Connect’ is gericht op het ontwikkelen van meer verbinding. Zelfbewustzijn maakt het makkelijker om jezelf goed te managen, relaties op te bouwen en effectief samen te werken. De succesformule van dit programma is de unieke combinatie van mindfulness, emotionele intelligentie en persoonlijke ontwikkeling met wetenschappelijke onderbouwing.
Connect inspireert individuen, corporate teams en organisaties om met meer aandacht vanuit purpose te leven en werken.

OP MAAT GEMAAKTE MINDFULNESS TRAINING

Wij geloven in aandacht en zelfbewustzijn als stevig fundament voor verbinding, resultaten en welzijn. Balans, helderheid en focus zijn belangrijke pijlers voor ons, evenals wetenschappelijke onderbouwing, praktische handvatten en een gezonde dosis humor.

Vanuit deze basis denken wij graag met opdrachtgevers mee en creëren wij trainingen op maat.

Nieuws en event data ontvangen?