TRAINING ‘CONNECT’

‘Connect’ is het stevige basis fundament van Youki. Dit programma werd ontwikkeld door Simone Heijhoff, oprichtster van Youki. Zij combineerde haar kennis en expertise op het gebied van mindfulness (aandacht) training, emotionele intelligentie, leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Dit succesvolle programma gaat om het ontwikkelen van aandacht, zelfbewustzijn en verbinding.

 

Programma ‘Connect’ is op een unieke manier opgebouwd, waardoor een krachtige individuele verbinding ontstaat, en krachtigere verbindingen gemaakt worden met anderen. Resultaten, relaties en samenwerkingen zullen aanzienlijk verbeteren. Het programma kan in verschillende vormen samen gesteld worden en kan zowel zakelijk als particulier afgenomen worden.

Interesse? Neem contact op om kennis te maken en mogelijkheden te bespreken.

ZELFBEWUSTZIJN & VERBINDING

‘Connect’ is gericht op het ontwikkelen van meer verbinding. Zelfbewustzijn maakt het makkelijker om jezelf goed te managen, relaties op te bouwen en effectief samen te werken. De succesformule van dit programma is de unieke combinatie van mindfulness, emotionele intelligentie en persoonlijke ontwikkeling met wetenschappelijke onderbouwing en praktische, direct te integreren handvatten.

RESULTATEN DOOR MINDFULNESS, EMOTIONELE INTELLIGENTIE
EN PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

 

  • Een hogere mate van aandacht, concentratie, focus, geheugen en leervermogen
  • Met meer aandacht en bewustzijn leven in plaats van op de automatische piloot
  • Door toegenomen zelfbewustzijn worden keuzes op een bewustere manier gemaakt en stijgt motivatie
  • Verbetering van communicatie, sociale vaardigheden, samenwerkingen en relaties
  • Meer veerkracht, creativiteit, ontspanning, welzijn en betere resultaten

OVER SIMONE – Oprichtster Youki

Mijn doel is om positief bij te dragen aan de ontwikkeling en optimalisatie van individuen, teams en organisaties. Ik richt me op balans, helderheid en focus, waardoor (persoonlijk) leiderschap ontstaat. leder bedrijf en ieder mens is uniek. In mijn samenwerkingen wil ik mijn clienten echt leren kennen, zodat wij samen de juiste weg vinden voor jou en/of jouw organisatie.

Knowing yourself is the beginning of all wisdom – Aristoteles

Ons management team werkt bewuster en effectiever samen”
Onze medewerkers maken persoonlijk verschil door hun service aan onze gasten. Wij vinden het belangrijk om goed voor onze medewerkers te zorgen en hun te ondersteunen in hun gezondheid en welzijn. 
Simone heeft gedurende vijf weken elf management leden een mindfulness training gegeven. Zij heeft hen op zeer professionele wijze begeleid en gemotiveerd om dit samen met haar aan te gaan. Door wetenschappelijk onderzoek toe te lichten waren sceptische deelnemers gelijk geïnteresseerd in de voordelen van mindfulness. Zij leerden wat stress met je doet, manieren om bewuster te worden van zichzelf, van het functioneren in een groep en hoe zij rust kunnen bewaren in een hectische omgeving, De feedback vanuit de deelnemers is ontzettend positief. Zij hebben hier zowel zakelijk als privé veel aan. De sessies gaven individueel inzicht en hebben het team dichter bij elkaar gebracht. Simone heeft een rustige en warme persoonlijkheid en is heel duidelijk. De respectvolle manier waar ze iedereen mee heeft behandeld heeft veel vertrouwen in de groep gecreëerd. Deze mindfulness training is echt een kado voor ieder individu en zeer zeker ook voor management teams die bewuster en effectiever willen samenwerken.

Nynke Offringa
Human Resources and Training Manager Benelux
MÖVENPICK HOTELS & RESORTS

“Duidelijke stress vermindering en meer rust”
Vaak was ik druk in mijn hoofd, had last van stress en moeite met inslapen. Gelijk al in de eerste les heb ik ervaren hoe eenvoudig het kan zijn om tot rust te komen, anders met gedachten om te gaan en zo stress te kunnen verminderen. Ik heb weer leiderschap over mijn eigen gedachten met behulp van mijn ademhaling. Zeer prettig, verhelderend en leerzaam. Ik kan het iedereen aanbevelen en adviseer je om ervoor open te staan en het een kans te geven. Simone is een heel prettig persoon. Rustig en ontspannen en intrinsiek gemotiveerd om anderen te helpen. Mindfulness meditatie is de sleutel tot bewuster leven.

Björn van Coeverden
Sales & Marketing Expert
SCHNEIDER ELECTRIC

“ Ik heb een veel rustigere mind en leven ”

“Ik heb een veel rustigere mind en leven”
Als ondernemer heb ik een vrij hectisch en stressvol bestaan. Door meditatie ervaar ik nu rust en ruimte. En ik ben mezelf bewuster geworden van mijn reacties en keuzes hierin. Ik vond het een hele fijne cursus met een boeiende combinatie tussen hele interessante theorie en mooie praktijk oefeningen. Simone heeft een sterk empatisch vermogen, is gedreven en heeft duidelijk veel plezier in wat ze doet. Ze houdt mooie spiegels voor op een vriendelijke en humorvolle manier. Ik heb nu een veel rustigere mind en leven. Iedereen kan hier baat bij hebben.

Esther van West
Eigenaar
WEST LIVING

INTERESSE IN TRAINING ‘CONNECT’?

Maak dan vandaag nog een vrijblijvende afspraak met ons.
Vul je gegevens hier in en we nemen snel contact met je op.
Tot binnenkort!

We are located in Amsterdam

and are serving the world!

Nieuws en event data ontvangen?