SEARCH INSIDE YOURSELF -ONLINE-

Dit succesvolle programma werd bij Google ontwikkeld en leert je mindfulness, hersenwetenschap & emotionele intelligentie;

– hoe om te gaan met een turbulente, snelle, dynamische wereld 
– hoe jouw aandacht, concentratie en focus te managen
– te verbinden met je motivatie en veerkrachtig te zijn  
– hoe te leiden met empathie & compassie
– hele praktische oefeningen om jezelf te managen & en je 
   prestaties, leiderschap & welzijn te optimaliseren.

ONLINE PROGRAMMA (ZOOM)

Zaterdag 14 Nov 09:00 – 15:00
Zaterdag 21 Nov 09:00 – 14:00
Zaterdag 28 Nov 09:00 – 14:00

+ 28 dagen challenge: 30 Nov – 27 Dec
Afsluiting: 27 Dec 10:00 – 11:00 

Intiem Community Programma – Maximaal 22 deelnemers !

€600,- tot en met 31 Oktober 
€675,– tot en met 07 November
€750,- tot en met 13 November

Herken jij hier iets van?:

 Je voelt je regelmatig gejaagd, gestressed en druk
 Wanneer je je wilt concentreren raak je snel afgeleid
Aan het eind van dag, is je to-do list soms juist langer geworden…
 Soms ben je ongeduldig en reageer je vanuit sterke emoties, terwijl je dit niet wilt
 Je hebt niet genoeg tijd en energie voor jezelf en de mensen waar je het meest van houdt

Wat nu?

Hoe veel langer hou je dit nog vol? Je weet al lang dat je moe bent van het moe zijn.
Als je maar een klein beetje meer tijd en ruimte in je hoofd had, zou je veel effectiever zijn,
jezelf leuker vinden en ook een leuker partner, ouder, vriend, collega etc. zijn.
Chronische stress heeft een negatief effect op jouw fysieke, mentale en emotionele welzijn.

Ben je klaar om dit patroon te verbreken?
Wil je het vanaf nu écht anders doen?
Wil je sterker in je eigen leiderschap stappen?

 


Of voel jij je best wel goed en wil je gewoon meer weten over hoe je hele menselijke en leiderschapskwaliteiten kun trainen?

 

 

Verbeter je Aandacht,
Concentratie & Focus

Leer meer over
Effectieve Communicatie

Leiderschap met
Empathie & Compassie

Over deze Search Inside Yourself Training

Wie werkt aan het ontwikkelen en versterken van aandacht, concentratie, focus, empathie en compassie is zowel zakelijk als privé succesvoller. Zelfbewustzijn verbetert je balans, leiderschap en welzijn én tegelijkertijd ook je prestaties & relaties. Met deze insteek is het Search Inside Yourself programma ontwikkeld bij Google. Het is gecreëerd door verschillende experts in mindfulness, emotionele intelligentie en neurowetenschap. SIY wordt wereldwijd door slechts een handvol gecertificeerde trainers aangeboden. Grijp nu je kans en boek jouw ticket(s)! 

NOG DEZE HERFT RUST IN JE HOOFD!

Zaterdag 14 november 09:00 – 15:00
Zaterdag 21 november 09:00 – 14:00
Zaterdag 28 november 09:00 – 14:00

Online Training (Zoom)
Nederlands

+ 28 dagen challenge (30 Nov – 27 Dec)
Closing session 27 Dec 10:00 – 11:00

Maximaal 22 deelnemers,
Schrijf je nu in!

Voor wie is het Search Inside Yourself programma?

Mensen komen voor veel verschillende redenen naar Search Inside Yourself, zoals persoonlijke ontwikkeling en om het programma zelf te ervaren voordat het binnen een organisatie aangeboden wordt. We zien ook dat consultants, therapeuten en coaches zich vaak inschrijven voor SIY om te zien hoe ze de principes uit het programma in hun eigen werk kunnen brengen. Soms zijn mindfulness en meditatie nieuw voor deelnemers, waar andere deelnemers al jarenlang ervaring hebben. Dit programma is zowel voor beginners als gevorderden.

Wat kan ik verwachten van dit Search Inside Yourself programma?

Dit Search Inside Yourself programma is een interactieve tweedaagse online training, gevolgd door een vier weekse online challenge waarbij we adviseren om samen met anderen te oefenen om het geleerde te integreren en zelf inspanning te verrichten om groei van binnenuit te realiseren. Inhoudelijk bevat het programma mindfulness (de wetenschap van aanwezig zijn), zelfbewustzijn (begrip van eigen gedachten, emoties en gewoonten), zelf-management (vaardig zijn in het managen van impulsen en reacties), motivatie (het uitlijnen van waarden en werk), empathie (het begrijpen van de gevoelens en ervaringen van anderen) en leiderschap (invloedrijk zijn met compassie).

Resultaten SIY

Verbeterde Prestaties

Volgens onderzoek staan we 47% van de dag op de automatische piloot. Door je aandacht te trainen wordt je focus, geheugen en leervermogen beter. Zelfbewustzijn en zelfmanagement maakt je stressbestendiger en effectiever.

Betere Leider

Je krijgt inzicht in wat écht belangrijk is voor jou. Beslissingen worden makkelijker en jij wordt sterker. Vol zelfvertrouwen, veerkracht en positiviteit kies je jouw eigen weg. Door wie jij bent heb je een positieve impact en inspireer je anderen.

Minder Stress

Je krijgt hele praktische tools om in onze moderne, drukke en snelle wereld zowel mentale en als emotionele kracht en gezondheid te ontwikkelen én te behouden. Zodat jij de allergrootste beroepsziekte (stress) de baas blijft.

 Wereldwijde SIY Programma Partners

Deelnemers

Bedrijven

Heb je vragen?
Wil je eerst even kennismaken?
Neem gerust contact met me op, ik ben er.

Het Search Inside Yourself Programma in 5 Stappen

Stap 1: Pre-Assessment

Als eerste stap van het Search Inside Yourself programma, ontvang je voor de online training een korte, heldere survey met concrete vragen op het gebied van mindfulness & emotionele intelligentie. Met jouw antwoorden maken wij vooraf een meting van jouw persoonlijke score en een groepsoverzicht. 

Stap 2: Online Training (Zoom)

Op de online trainingsdagen komen we met maximaal 22 personen bij elkaar via Zoom. Deze momenten zijn interactief en ervaringsgericht. Ongeveer 1/3 bestaat uit theorie en 2/3 uit zelfonderzoek, oefenen en toepassen, zodat SIY echt een transformerende ervaring voor je is. 

Stap 3: 28 dagen Online Challenge

Direct na de online trainingsdagen stappen we samen in een online challenge van 28 dagen. Je hebt nu veel praktische informatie en oefeningen, maar hier heb je alleen iets aan als je het ook daadwerkelijk toepast in je dagelijkse leven. In deze 28 dagen helpen we jou om wat je geleerd hebt ook echt te integreren. Door dagelijkse herinneringen en concrete, korte en praktische oefeningen zul je al heel snel de voordelen en resultaten opmerken. 

Stap 4: Post-Assessment

Na de 28 dagen challenge krijgen je een tweede survey van ons. Door jouw antwoorden te vergelijken met jouw eerdere antwoorden kunnen we meten waar jij persoonlijk in gegroeid bent en kunnen we ook de resultaten voor de hele groep samenvatten. Meten is weten!

Stap 5: Afsluitend Webinar

Om het Search Inside Yourself programma af te sluiten komen we nog één keer bij elkaar in een online setting. Hierin delen we ervaringen met elkaar, beantwoorden we vragen en geven we concrete tips en nieuwe handvaten om jouw mindfulness en emotionele intelligentie te behouden en nog verder te versterken. Hierdoor wordt het Search Inside Yourself programma echt een duurzame verandering voor je.

Resultaten

%

Kan beter omgaan met stress

%

Ervaart meer rust en overzicht

%

Voelt meer connectie met anderen

Het is fijn om samen te werken met Simone en om te realiseren hoe krachtig mindfulness kan zijn in een werkomgeving. Simone is altijd heel positief, scherp op proces verbetering en ze heeft frisse ideeën om tot de beste resultaten te komen. We hebben nu meer dan 350 deelnemers getraind binnen PVH en we hebben veel positieve feedback ontvangen van onze medewerkers. Dit programma wordt vaak een kado genoemd.

Anete Kabun
Learning & Development Coördinator
PVH
Simone was meer dan een facilitator. Als een leidend licht nam ze de groep mee op een ongelofelijke reis in het begrijpen van mindfulness en hoe het beoefenen hiervan een ontzettend positieve werking kan hebben op onze levens.

Alessandra Raimoldi
Senior Manager Learning & Development
SONY EUROPE
De Search Inside Yourself training biedt hele waardevolle, praktische manieren om met mindfulness oefeningen leiderschap te ontwikkelen. Met deze oefeningen werk je van binnenuit en leer je de verbinding met jezelf en anderen te verbeteren door mindfulness in je werk te brengen. Simone kan je mindfulness op een hele fijne en toegankelijke manier laten ervaren.

Eefke van den Tillaar
Change Manager Tata Steel
SONY EUROPE
Als voorstander van de beweging naar meer inclusiviteit en diversiteit, heb ik mezelf afgevraagd hoe iemand het zichzelf kan realiseren wanneer en sprake is van een ongewilde negatieve vooronderstelling en hoe hier los van te komen. In dit programma heb ik het antwoord gevonden.

Soh Ling Loke
Global Programma manager
Dell
Het Search Inside Yourself programma beveel ik zeer zeker aan als onderdeel van ieder curriculum op het gebied van leiderschap ontwikkeling. De inhoud en de voorbeelden waren heel relevant en toegankelijk voor een zakelijke context. We hebben de oefeningen direct in ons werk kunnen integreren.

Karen Hershenson
Studio Leader
Procter & Gamble
Een fantastische onderdompeling in de technieken en voordelen van mindfulness, een onderzoek van de elementen in emotionele intelligentie en tips over manieren waarop je dit in je leven kunt toepassen.

Sarah Beagley
PWC

Dit zijn de trainers *

Simone Heijhoff

Bekijk Bio +

Simone traint in mindfulness, leiderschap en ontwikkeling van teams en organisaties. Zij werkt met individuen in coaching programma’s om zowel werk als privé te optimaliseren. “Ik voel passie voor wat ik doe. Er zit enorm veel schoonheid en plezier in het werken met mensen en oprecht verbinding maken. Connectie met onszelf, met elkaar en met wat het meest belangrijk is voor ons. Wanneer we onszelf beter begrijpen en vanuit onze why opereren, is de kalmte en creativiteit die ontstaat echt geweldig” Simone is ook trainer in de Wim Hof Methode (iceman), houdt enorm van de natuur en reizen. *Simone traint op beide trainingen

Tweede trainer

Bij voldoende deelnemers

DOE JE MEE AAN DIT PROGRAMMA?

Stuur ons alsjeblieft een bericht en wij nemen binnen 24 uur contact met jou op.

 

Wij kijken ernaar uit om 
met jou in contact te zijn!

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat als ik een ticket koop maar toch verhinderd ben?

Wanneer je verhinderd bent na het kopen van een ticket, zijn er een aantal opties:

  • Transfer je ticket naar een andere deelnemer: Je kunt je ticket altijd overzetten naar een andere deelnemer. Neem contact op met Youki en geef ons de naam, het email adres en telefoonnummer van de deelnemer die in jouw plaats komt.
  • Gedeeltelijke terugbetaling: Je krijgt 85% van het aankoopbedrag terug voor annuleringen tot 1 maand voor het evenement. We berekenen een bedrag van 15% voor het verwerken van de administratie hiervan. Vanaf 1 maand tot 2 weken voor het evenement krijg je 50% van het aankoopbedrag terug. Vanaf 2 weken voor het evenement krijg je in principe geen geld terug. Uitzonderlijke gevallen, zoals een covid-19 besmetting worden individueel behandeld, want we verzoeken iedereen om zich aan de richtlijnen van het RIVM te houden. We zullen voor het evenement alle deelnemers een duidelijk bericht sturen met een link naar de dan geldenden richtlijnen. Houdt ze ook zelf in de gaten via: https://www.rivm.nl

    Het is niet mogelijk om je registratie over te zetten naar een ander evenement, we verlenen ook geen kredieten voor toekomstige programma’s. Terugbetalingen worden gedaan via Eventbrite, wij hebben geen invloed op de verwerkingstijd hiervan.

Wat gebeurt er wanneer dit programma wordt geannuleerd of verplaatst wordt?
De organisator kan niet verantwoordelijk gehouden worden wanneer er sprake is van falen of vertraging in de uitvoering van verplichtingen door bijvoorbeeld brand, overstromingen, stakingen, civiele, gemeentelijke of militaire autoriteiten, natuurrampen, terrorisme, oorlog, epidemieën, toegang tot de locatie of gelijksoortige gebeurtenissen buiten redelijk geachte controle en zonder opzettelijke fouten of tekortkomingen van de organisator of onderaannemers. Voor één of meer van deze redenen kan de organisator het evenement verplaatsen of annuleren zonder aansprakelijkheid voor de organisator. Wanneer het evenement verplaatst of geannuleerd op overeenkomstigheid van genoemde redenen in deze sectie, kan de organisator niet aansprakelijk worden gehouden voor enigerlei van schade, kosten of verliezen die door de deelnemer ontstaan, zoals transportkosten, kosten voor accommodaties of andere financiële verliezen. De organisator zal schriftelijke verzoeken voor terug betalingen per situatie beoordelen.
Hoe wordt er rekening gehouden met COVID-19?

We volgen alle Covid-19 richtlijnen van het RIVM. Net voor het programma zullen we alle deelnemers per e-mail goed informeren. Tijdens het programma zullen we ook iedereen om aandacht voor deze richtlijnen vragen. We gaan ervan uit dat iedereen zich hieraan houdt. Indien iemand zich niet aan de regels houdt kunnen wij deze deelnemer uit de training verwijderen zonder gemaakte kosten te vergoeden.
Wanneer het evenement door Covid-19 regels en richtlijnen niet op lokatie kan plaatsvinden, verplaatsen wij de training naar een online omgeving (Zoom). Uitgebreide testen en ervaringen wijzen uit dat de training online net zo succesvol is.

Tip! Check bij je werkgever of er opleidingsbudget beschikbaar is voor dit Search Inside Yourself programma

Bij veel organisaties is er sprake van een jaarlijks persoonlijk opleidingsbudget per werknemer. Check bij je werkgever of het mogelijk is om het Search Inside Yourself programma voor dit persoonlijke opleidingsbudget te volgen. Vaak kan dit geboekt worden op welzijn/ ziekte en verzuim preventie of persoonlijke ontwikkeling/ leiderschap. Wij kunnen een factuur verzorgen voor jouw werkgever.

Heb je vragen of wil je even contact?

Wil je dit Search Inside Yourself Programma voor jouw organisatie?

Neem graag contact met mij op, ik ben er.

Simone Heijhoff

Gecertificeerd Search Inside Yourself Trainer