VEERKRACHT 
IN 3 SIMPELE MODULES

Veerkracht is het vermogen om te gaan met uitdagingen,
te herstellen na tegenslag en er sterker uit te komen. 

Train en ontwikkel jouw veerkracht stap voor stap.
Onderbouwd met onder andere modern hersenonderzoek.

– 3 modules van 1,5 uur
– leer concrete, simpele en praktische oefeningen 
– oefen met nieuwe mentale gewoonten en gedrag

Innerlijke kalmte

Mentale Helderheid

Scherpe Focus

ONLINE PROGRAMMA (ZOOM)


Module 1
Maandag 22 Feb 09:00 – 10.30

Module 2
Maandag 01 Mrt 09:00 – 10.30

Modules 3
Maandag o8 Mrt 09:00 – 10.30

Totaal €150,- per persoon

Beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor deze training.

Train en ontwikkel je veerkracht

We worden best een beetje op de proef gesteld met weer een verlenging van de lockdown. Covid-19 dwingt ons al bijna een jaar tot andere manieren van met elkaar omgaan, andere manieren van werken en flexibel met beperkingen omgaan. Er zijn zorgen over gezondheid en onzekerheden over de toekomst. We weten niet precies hoe lang dit duurt en wat het betekent op de langere termijn.

Het is dus heel normaal als je het soms even zwaar hebt.

Je veel kunt leren over veerkracht en stap voor stap mentale gewoonten en gedragingen aanleren waardoor het makkelijker wordt om met uitdagingen om te gaan. Al bijna een jaar geef ik met heel veel succes dit online veerkracht progamma voor internationale organisaties, ontwikkeld door het Search Inside Yourself Leadership Institute. Graag deel ik het nu ook met jou!

Module 1: Helderheid

Het managen van stress en overweldiging & focus behouden in onzekere tijden. Je krijgt een korte, eenvoudige wetenschappelijke uitleg over wat er in het brein en lichaam gebeurt wanneer je stress ervaart. De oefeningen in deze module gaan om het bereiken van innerlijke kalmte, mentale helderheid en een scherpe focus.

 

Module 2: Mindset

Mindset en eigenschappen voor flexibiliteit en creativiteit, juist wanneer je te maken hebt met uitdagingen en complexiteit. De ‘negatieve bias’ structuur in de hersenen wordt behandeld en je krijgt nieuwe korte, praktische en eenvoudige oefeningen waarmee je leert hoe je van een negatieve mindset naar een positieve mindset kunt schakelen.

Module 3: Vertouwen

Het inzetten van empathie en psychologische veiligheid als middelen om samen sterk en wendbaar te zijn. Hoe ga je samen om met veranderingen, uitdagingen en moeilijkheden? In deze module worden belangrijke elementen voor succes toegelicht, zoals verbinding en vertrouwen, zodat er ruimte is voor openheid, creativiteit en innovatie.

Begin je week goed, met veerkracht sessies op maandag ochtend

Iedere week gaan we maandag ochtend gelijk gezamenlijk met het thema veerkracht aan de slag. Een goed begin in deze tijden.
Het zal je helpen om je week met aandacht, helderheid en focus te starten en dit ook vast te houden in de dagen die volgen.
Na iedere sessie ga je met praktische, simpele oefeningen aan de slag, en zo bouw je een krachtig fundament op voor jezelf dat je helpt om succesvol te zijn, ook in uitdagende situaties en omgevingen. Je leert om beter met stress om te kunnen gaan, hoe je focus verscherpt en hoe je wendbaar blijft op moeilijke momenten. Dit programma gaat om zowel persoonlijke groei als om team & organisatie ontwikkeling.

Heb je vragen of wil je even contact?

Wil je dit veerkracht programma voor jouw team of organisatie?

Neem dan graag contact op.

Simone Heijhoff

CONTACT OPNEMEN OF
INSCHRIJVEN VOOR DIT VEERKRACHT PROGRAMMA

Stuur ons een contact verzoek, en wij nemen binnen 24 uur contact met jou op. Of laat ons weten dat jij je wilt inschrijven en wij bevestigen je deelname gelijk.

Aanmelden kan tot en met 17 februari tenzij het programma eerder is uitverkocht. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. 

We look forward to connect with you!