BALANS

Balans tussen inspanning en
ontspanning is essentieel

HELDERHEID

Bewuste keuzes
bepalen jouw richting

FOCUS

Met commitment
behaal je resultaten

WAAROM?

De huidige wereld is snel en iedereen is constant druk. Onze 24 uurs economie waar we altijd ‘aan’ staan heeft fantastische voordelen, en ook hele nadelige effecten. Onze fysieke, mentale capaciteiten en emotionele stabiliteit lijden onder de gigantische hoeveelheid aan prikkels die we iedere dag verwerken. Emoties controleren automatische reactiepatronen, terwijl we allemaal liever bewuste keuzes maken. We missen simpelweg vaak voldoende rust en ruimte om alles helder te overzien en persoonlijk leiderschap te hebben. We zijn steeds vaker uit verbinding, zowel zakelijk als privé.  Mindfulness en persoonlijke ontwikkeling kunnen ontzettend helpen om zelfbewuster te worden en weer meer zelf de leiding te nemen. 

OUT OF OFFICE RETREAT

Youki & Het Oplaadpunt creërden daarom speciaal voor Business Professionals het OUT OF OFFICE Retreat. OUT OF OFFICE aan en er even echt tussenuit. Een inspirerend 2-daags retreat waarin de deelnemers leren hoeveel invloed zij zelf hebben op hun eigen rust en balans, zelfs in hele hectische en veeleisende omgevingen. In deze training komen Mindfulness, Wetenschap en de beginstappen van Emotionele Intelligentie bij elkaar. Er wordt veel aandacht besteed aan praktische oefeningen die direct kunnen worden ingezet in het dagelijkse leven, zowel op kantoor als thuis.

LOCATIE ‘DE WIERSCHUUR’

Afstand schept ruimte. Het is zeer effectief om in de natuur te zijn. In het puntje van Noord Holland hebben we de exclusieve beschikking over de fantastische locatie, De Wierschuur. We verblijven in een splinternieuwe luxe vergaderlocatie op het rustige Wieringen, vlakbij De Waddeneilanden. Het provinciale monument is in 2017 totaal herbouwd met behoud van het monumentale staketsel. Elke deelnemer heeft een eigen ruime, moderne slaapkamer met badkamer tot zijn/haar beschikking.

VOOR WIE? 

Dit retreat is voor business professionals die behoefte hebben aan meer balans in hun (werk)leven en persoonlijke ontwikkeling belangrijk vinden.
En is zowel voor wel als niet leidinggevenden en ondernemers, met interesse voor mindfulness.

Iedereen die:

 • behoefte heeft om in twee dagen een hele goede basis te leggen naar meer rust en persoonlijk leiderschap
 • behoefte heeft aan een betere balans tussen in- en ontspanning
 • graag meer rust in zijn/haar leven wil en wil leren omgaan met stress
 • op zoek is naar meer aandacht, concentratie en focus
 • zelfbewuster wil worden en ook effectiever en productiever wil kunnen werken
 • Beter en bewuster wil leren samenwerken met anderen
 • Meer aandacht en plezier in zijn of haar werk/ leven wil creëren.

PROGRAMMA CONNECT

Tijdens dit tweedaagse retreat komen onder andere de volgende onderdelen aanbod: De fundamentele basis van mindfulness, zelfkennis en zelfmanagement door meer inzicht in fysieke, mentale en emotionele componenten. Sociale aspecten zoals communicatievaardigheden. En integratie in het dagelijkse leven door praktische toepassingen op het werk en thuis, zoals met aandacht werken, eten en verbinden met anderen.

DUURZAME VERANDERING

Na deze tweedaagse retreat volgt een follow-up programma van 4 weken, zodat alle deelnemers ondersteund worden om het geleerde stap voor stap te integreren in hun dagelijkse leven.

EXCLUSIEVE KLEINE GROEP

We werken in een kleine groep die bestaat uit minimaal 6 en maximaal 8 personen om zo echt persoonlijke aandacht te hebben voor de ontwikkeling van elke deelnemer. We creëren een veilige leeromgeving waarbij er veel aandacht is voor individuele begeleiding. Het groepsproces is zo vormgegeven dat het inspirerend werkt en bijdraagt aan nieuwe inzichten. Door deze opzet kun je veel van elkaar leren over persoonlijke ontwikkeling en de toepassing in de werkomgeving.

SAMENWERKING

Dit OUT of OFFICE Retreat is een samenwerking tussen Youki (Simone Heijhoff) en Het Oplaadpunt (Marjolein Ruitenbeek)

ERVAREN TRAINER

Simone Heijhoff is Mindfulness Trainer & (Executive) Coach. Na meer dan 15 jaar in het bedrijfsleven actief te zijn geweest in verschillende leidinggevende functies werkt ze vanuit haar bedrijf Youki aan de ontwikkeling van individuen en teams. Haar kennis over Mindfulness, Neurowetenschap en Emotionele Intelligentie deed ze onder andere op bij het Search Inside Yourself Leadership Institute in San Francisco. Daarnaast volgde zij ook de teacher training bij Wim Hof (The Iceman). Simone werkt het liefst met mensen en organisaties aan verbinding en ontwikkeling. Bewuste aandacht is wat haar betreft essentieel om succes te bereiken, zowel persoonlijk als zakelijk. Ze geeft regelmatig trainingen in het bedrijfsleven en doet dit vol passie en overgave. Haar trainingsstijl kenmerkt zich door een kalme, directe aanpak met ook luchtigheid en humor. Haar Mindfulness kennis is gegrond met wetenschappelijke basis.

INVESTERING

Investering: €1747,-  per deelnemer.

Inclusief:

 • Persoonlijke intake (telefoon/ online)
 • 1 overnachting in een 1 persoons kamer
 • Alle maaltijden, snacks en drankjes gedurende het verblijf
 • Ontspanningsmassage op de eerste avond
 • Beddengoed en handdoeken
 • Toeristenbelasting
 • 4 weeks email programma aansluitend aan het retreat

Exclusief:

 • btw
 • vervoer
 • verzekering
 • vervolg modules

Wil je eerst meer informatie?
Neem dan contact op met Marjolein Ruitenbeek:
06-16499877