SIMONE HEIJHOFF – Oprichtster Youki

We leven in een waanzinnige tijd, vol kansen en mogelijkheden. Veel mensen leven echter dusdanig op de automatische piloot dat dit ten koste gaat van werk en privé geluk. Resultaten blijven middelmatig, terwijl het potentieel enorm is. 

Na een succesvolle zakelijke carrière en een flinke burn-out en persoonlijke crisis, koos ik in 2014 volledig voor het ondernemerschap en mijn bedrijf Youki. Ik werk samen met een internationaal netwerk aan professionele trainers en coaches.

Onze missie is om individuen, teams en organisaties te helpen naar succes en duurzaamheid, zodat we samen een mooie toekomst creëren. Vaak gaat dit om meer balans tussen hoofd en hart.

Youki inspireert tot meer zelfbewustzijn en ontwikkeling op mentaal en emotioneel vlak, gelinkt naar fysiek en spiritueel (zingeving)

Diepgang en resultaten drijven mij. Goede voorbereiding is belangrijk voor me, maar in het moment vertrouw ik op mijn intuïtie. Ik benoem wat vaak onbesproken blijft, omdat ik het over zaken wil hebben die er echt toe doen. Naar de kern, want daar ontstaat impact. Woorden die mij typeren; empatisch, kwetsbaar, krachtig, direct, respectvol, veilig. Ik luister, leg mijn vinger op gevoelige plekken en zorg met humor ook voor luchtigheid.

Toekomstgerichte leiders en organisaties creëren met aandacht

DIENSTEN

 

Youki verzorgt trainingen, coaching en keynotes voor individuen, corporate teams en organisaties. Onze succesformule bestaat uit mindfulness, emotionele intelligentie en persoonlijke ontwikkeling. Ik ontwierp onder andere de programma’s ‘Connect’ en ‘Optimize’ . Ik ben één van slechts drie Nederlandse ‘Search Inside Yourself’ trainers en ook gecertifieerd trainer in de ‘Wim Hof Methode’ (The Iceman).

Door mijn zakelijke kennis en ervaring breng ik deze materie op een duidelijke en nuchtere manier over. Ik deed onder andere opdrachten voor EY, PVH, Sony, Friesland Campina, Allen & Overy en Randstad.

TOEKOMSTGERICHTE PARTNERS

Ik werk met toekomstgerichte bedrijven die mindfulness, emotionele intelligentie en persoonlijke ontwikkeling belangrijke fundamenten vinden voor een gezonde en prettige bedrijfscultuur. We werken gericht samen aan succes en duurzaamheid.

Een toekomstgerichte organisatie heeft een gezamenlijke purpose. Hier neemt men verantwoordelijkheid voor zichzelf en voor elkaar.  Zijn werkgever en werknemers blij met elkaar en wordt samen gewerkt aan optimale resultaten. Zowel zakelijk als privé.

Nieuws en event data ontvangen?