COACHING VOOR
BUSINESS PROFESSIONALS

OPTIMALISEER JOUW LEVEN

COACHING VOOR BUSINESS PROFESSIONALS

OPTIMALISEER JOUW LEVEN

BALANS

Balans tussen in- en
ontspanning is essentieel

HELDERHEID

Bewuste keuzes
bepalen jouw richting

FOCUS

Met commitment
bereik je resultaten

WAT IS COACHING?

Coaching is een vorm van persoonlijke ontwikkeling en/ of professionele ontwikkeling waardoor je veel meer van jouw potentieel kunt inzetten en tegelijkertijd meer ruimte maakt voor plezier, genieten en geluk.

Stress en burn-out symptomen zijn een steeds groter wordend probleem. Één op de acht werknemers (in Amsterdam één op vijf) heeft last van kenmerken van een burn-out. Dit heeft effect op plezier, gezondheid en geluk en dat is echt zonde en onnodig. 
Een coach verdiept zich professioneel in hoe iemand het beste uit zichzelf kan halen en kan gericht met jou werken aan het optimaliseren van jouw leven.

WIL JE GRATIS KENNISMAKEN?

PLAN DAN HIER JE AFSPRAAK:

WAAROM KIEZEN MENSEN VOOR COACHING?

Vaak kiezen mensen voor coaching wanneer ze helemaal vastlopen of tegen problemen zoals stress en burnout aanlopen. Of gebrek hebben aan voldoende zelfvertrouwen en last hebben van twijfels en onzekerheden. Gelukkig kiezen mensen steeds vaker ook voor coaching om van goed naar nog beter te gaan.
Vaak zijn mensen positief verrast over hele succesvolle resultaten die al in korte tijd behaald kunnen worden.

IEDEREEN HEEFT EEN COACH NODIG!

De meeste bekende atleten en succesvolle ondernemers hebben allemaal coaches. Iemand die vragen stelt, feedback geeft, suggesties doet, je aan het denken zet en verbindingen maakt die je zelf nog niet had opgemerkt. Anderen zien jou anders dan jij jezelf ziet. Een goede coach spiegelt jou met een objectieve houding. Hierdoor krijg je waardevolle informatie waarmee je jezelf kunt verbeteren. Het maakt een ander niveau van bewustzijn mogelijk, waardoor je sneller vooruit komt.

WAT VOOR RESULTATEN KUN JE MET COACHING BEREIKEN?

  • Een fijne, bij jou passende werk-privé balans, zodat je ook voldoende rust ervaart.
  • Helder inzichten in jouw talenten en in wat jij belangrijk, zodat je bewuste keuzes kunt maken.
  • Fantastische uitkomsten door scherpe focus, waardoor je succesvol bent en voldoening voelt.

WAT KUN JE VERWACHTEN IN EEN COACHTRAJECT VAN YOUKI?

Wij zullen er alles aan doen om jou te helpen om jouw leven te optimaliseren. We stellen vragen, zijn kritisch, houden je spiegels voor en dagen je uit. Wij kijken naar fysieke, mentale, emotionele en spirituele (zingeving) aspecten. Bovenal zijn we er echt voor jou. We houden jou accountable en geven je de support die je nodig hebt om je richting te vinden en je doelen te behalen. Wij willen je echt leren kennen en maken een uniek programma, speciaal voor jou. We beginnen altijd met de sessie ‘Helderheid’ om jouw situatie helder en duidelijk te krijgen en elkaar al meteen goed te leren kennen. Daarna doen we jou een persoonlijk coaching voorstel, waarin we onze visie met jou delen en ons beoogde plan van aanpak. Dit blijft altijd flexibel. In afstemming met jou. passen we het aan waar nodig.

COACHING IN AMSTERDAM, ÉN DE REST VAN DE WERELD

Één op één sessies vinden plaats in Amsterdam. Telefonisch en online bedienen wij de rest van de wereld.
Wil je weten of een coachtraject iets voor jou is, neem dan contact met ons op. Of plan direct de coach sessie ‘Helderheid’ in.

Susanne Kersten – van Santen

Manager Strategy, Finance & Control – EY

“ Ik ben nu veel zelfbewuster ”

Voordat ik aan Optimize begon wist ik niet goed welke richting ik uit wilde met mijn carrière. Ik had last van onzekerheden en was opzoek naar een leiderschapsstijl die helemaal bij mij past. Vooral in het begin vond ik het heel confronterend voor mezelf. Simone hielp mij op een hele respectvolle manier en kon heel goed doordringen tot de kern. Ze maakte het programma echt op maat voor mij. En door humor was het ook leuk en licht. Ik heb hele waardevolle inzichten gekregen en ik ben mij zeer bewust geworden van onder andere mijn persoonlijke waarden. Ik kan mijn werk en rol als manager nu beter invullen vanuit mijn persoonlijke drijfveren en talenten. Ik heb meer rust, aandacht en focus voor wat ik belangrijk vind. Ik raad dit programma aan iedereen aan die goed inzicht in zichzelf wil verkrijgen. Investeren in jezelf is altijd waardevol. Simone stelde zichzelf kwetsbaar op waardoor ik mezelf ook makkelijker kon openen, is een fantastisch mens en haar positieve vibe werkt aanstekelijk.

Nick Sandbergen

Business Controller – HAGO NEDERLAND

“ Mijn leven is geoptimaliseerd ”

Na een stressvolle periode voelde ik me zowel zakelijk als privé niet happy. Ik zat dicht tegen een burn-out aan. Gedurende het programma leerde ik om rust te creëren voor mezelf en stap voor stap de problemen vanuit de kern aan te pakken. Ik heb het hele traject als zeer prettig ervaren en iedere sessie het gevoel gehad weer stappen vooruit te maken. Er is in vier maanden tijd heel veel gebeurd. Gezien hoe ik me nu voel heeft het ontzettend goed gewerkt. Simone is direct en kan goed dingen in laten zien. Haar eigen ervaring helpt hierin. Ik neem nu af en toe een stapje terug om te evalueren waar ik sta en waar ik naartoe wil. Mede dankzij Optimize en Simone kan ik weer volop genieten van het leven.

Marga Brunekreef

 Financieel Specialist – OVERHEID

“ Dit programma heeft verrijking in mijn leven gebracht ”

Voordat ik aan het programma ‘Optimize’ begon had ik vaak last van stress door onzekerheid, veel piekeren, negatieve gedachten en emoties. Ik heb veel inzichten gekregen en praktische oefeningen die ik direct kon toepassen. Ik heb echt een hele waardevolle ontwikkeling doorgemaakt die mij blij en dankbaar maakt. Simone kan goed aanvoelen wat een ander nodig heeft en stemt het programma constant af aan mijn situatie. Ze heeft breed ontwikkelde kennis en ervaring en haar meditaties hadden echt een verdiepende werking voor mij. Deze grote stappen in persoonlijke ontwikkeling gun ik iedereen.

WIL JE GRATIS KENNISMAKEN?

PLAN DAN HIER JE AFSPRAAK: