IN HERO SEARCH INSIDE YOURSELF

LEIDERSCHAP VAN BINNENUIT

MINDFULNESS

Fundamentele vaardigheid voor zelfbewustzijn.

WETENSCHAP

Onderbouwt de invloed van bewuste aandacht.

EMOTIONELE INTELLIGENTIE

Verhoogt prestaties,
effectiviteit en welzijn.

WAT IS SEARCH INSIDE YOURSELF?

Search Inside Yourself helpt mensen om het beste uit zichzelf, teams en hun organisatie naar buiten te brengen. Dit programma werd ontwikkeld binnen Google.

Deze training combineert eeuwenoude mindfulness oefeningen met moderne wetenschap. En bestaat uit individuele assessments, live training en online follow-up programma’s die de deelnemers helpen om emotionele intelligentie te ontwikkelen. Het resultaat is dat zij beter kunnen omgaan met de snelheid en complexiteit van onze wereld. Dit draagt bij aan (persoonlijk) leiderschap, samenwerking en welzijn voor iedereen.

SEARCH INSIDE YOURSELF,

AANDACHT EN MINDFULNESS TRAINING,

ONTWIKKELT EMOTIONELE INTELLIGENTIE

RESULTATEN VAN SEARCH INSIDE YOURSELF:

Effectief (persoonlijk) leiderschap vanuit purpose

Verhoogt effectiviteit, zelfvertrouwen, capaciteiten om te analyseren en besluiten te nemen en vaardigheden om positieve culturen te creëren, vanuit purpose.

Uitstekende prestaties door hoog zelfbewustzijn & zelfmanagement & EQ

Verstrekt gebieden in het brein die te maken hebben met stressmanagement, concentratie, focus, leervermogen en executive functies.

sterke samenwerkingen en welzijn voor iedereen

Bevordert empathie en gemak in relaties, communicatieve en sociale vaardigheden, motivatie, veerkracht, welzijn en geluk.

Hoger zelfbewustzijn Beter regulaties van emoties

Heldere, effectieve communicatie en creativiteit

Innovatief
denken

Uitmuntend leiderschap

Search Inside Yourself is een programma met hoge interactie en verschillende oefeningen in allerlei categorieën. Ieder programma wordt aangepast op de specifieke situatie en behoeften van de cliënt. De succesvolle combinatie van mindfulness, wetenschap en emotionele intelligentie blijft behouden.

Breng je team of organisatie naar welzijn en uitstekende prestaties. Creëer samen een positieve cultuur en ontwikkel een werkomgeving van hoge effectiviteit, samenwerking en betrokkenheid.

Search Inside Yourself traint medewerkers op alle verschillende niveaus in organisaties om zichzelf en elkaar beter te begrijpen en beter met elkaar samen te werken. Het programma bevat essentiële technieken voor productiviteit en geluk. En praktische oefeningen die direct zijn toe te passen, in zowel zakelijke als persoonlijke omgevingen. Er zijn ook publieke programma’s voor particulieren.

ZEER POSITIEVE RESULTATEN VANUIT

EEN ONDERZOEK ONDER MEER DAN 300 DEELNEMERS

%

Kan beter met stress omgaan

%

Verhoogde mentale helderheid

%

Meer verbinding met anderen

SEARCH INSIDE YOURSELF VOOR JOUW ORGANISATIE OF JEZELF?
NEEM VANDAAG NOG CONTACT OP