SUCCES EN DUURZAAMHEID VOOR INDIVIDUEN, TEAMS EN ORGANISATIES

OVER ONZE KEYNOTES,
SPEECHES EN WORKSHOPS

Een inspirerende sessie is een fantastische manier om verbinding te maken en nieuwe inzichten en perspectieven verkrijgen. Vaak ontstaan hierdoor kleine of zelfs grotere veranderingen. Keynotes, speeches en workshops zijn een waardevolle investering in de ontwikkeling van individuen, teams en organisaties. Youki creëert haar aanbod met veel aandacht en zorgt altijd voor een combinatie van onderdelen zoals; kennis overdracht, wetenschappelijke onderbouwing en interactie met het publiek.

 

Simone Heijhoff is een internationale spreker en spreekt regelmatig op congressen, seminars, events en in-company voor allerlei organisaties. Haar spreekstijl kenmerkt zich door duidelijke taal, goede onderbouwing, een gezonde dosis humor en verbinding met haar publiek.

Interesse?
Neem contact op om kennis te maken en mogelijkheden te bespreken.

Keynotes & workshops ‘Mindfulness’

Simone is een expert op het gebied van corporate mindfulness. Zij wil haar publiek goed begrijpen en past de exacte inhoud van haar sessies aan op de beoogde doelstellingen van haar opdrachtgever en kennis en ervaring van de deelnemers. De ene keer verzorgt zij een introductie workshop, een andere keer belicht zij een specifiek thema vanuit mindfulness .

Keynotes en workshops ‘Emotionele Intelligentie’

Wat zijn emoties? En wat is emotionele intelligentie?
Welke rol spelen emoties in het dagelijkse leven? In de relatie met jezelf, relaties met anderen en op de werkvloer?
 Toekomstgerichte leiders zijn bekend en comfortabel met eigen emoties en de emoties van anderen en gebruiken emotionele intelligentie actief in hun leiderschap om succes en duurzaamheid te bereiken.

Keynotes en workshops op maat

De basis van Youki is een unieke combinatie van mindfulness, emotionele intelligentie en persoonlijke ontwikkeling. Op basis van dit krachtige fundament creëren wij met veel plezier en aandacht graag keynotes, speeches en workshops op maat voor onze opdrachtgevers.

Onderwerpen waar wij eerder keynotes voor maakten zijn onder andere mindfulness, emotionele intelligentie, (persoonlijk) leiderschap, burn-out, work-life balans, moeilijke gesprekken, mentale gezondheid, brein/ mentale training.  Wij houden van co-creatie en denken graag mee!

Nieuws en event data ontvangen?