COACHING VOOR
BUSINESS PROFESSIONALS

OPTIMIZING LIVES

BALANS

Balans tussen inspanning
en ontspanning is essentieel

HELDERHEID

Duidelijkheid creëren
en keuzes maken

FOCUS

Met commitment
resultaten bereiken

WAT IS COACHING?

Coaching is een vorm van persoonlijke en professionele ontwikkeling, waardoor iemand makkelijker succes kan bereiken en meer ruimte krijgt voor plezier, genieten en geluk.

Coaching is een samenwerking om iemands leven of een team te optimaliseren.

Stress en burn-out zijn een steeds groter wordend probleem. Één op de acht werknemers (in Amsterdam één op vijf) heeft last van kenmerken van een burn-out. En nog meer mensen ervaren minder levenskwaliteit en energie dan mogelijk is. Dit beïnvloedt ook bedrijfsresultaten. Een coach verdiept zich professioneel in hoe iemand het beste uit zichzelf kan halen en kan gericht met iemand of met een team werken aan bewuste doelen of richting om samen resultaten te bereiken.

Hoe optimaal leven jouw medewerkers op dit moment? Zijn zij succesvol zonder rust, ontspanning en energie te verliezen? Gebruiken zij hun talenten optimaal?

WIL JE EEN ORIËNTEREND GESPREK?

WAAROM KIEZEN BEDRIJVEN VOOR COACHING?

Vaak kiezen bedrijven pas voor coaching wanneer een medewerker of een team tegen problemen aanloopt. Tegenwoordig hebben veel klachten te maken met stress symptomen en burn-out symptomen. Vaak liggen hier gebrek aan zelfvertrouwen, onzekerheid en angsten onder. Wacht niet op problemen en investeer in de ontwikkeling en het welzijn van jouw mensen. Wanneer jou medewerker of team zichzelf optimaliseert, zullen ook bedrijfsresultaten verbeteren.

IEDEREEN BEDRIJF ZOU COACHING MOETEN BIEDEN!

De meeste bekende atleten en succesvolle ondernemers hebben allemaal coaches. Iemand die vragen stelt, feedback geeft, suggesties doet, aan het denken zet, verbindingen maakt die iemand zelf nog niet had opgemerkt. Informatie vanuit een ander geeft zeer waardevolle inzichten. Het maakt een ander niveau van bewustzijn mogelijk, waardoor iemand zich bijvoorbeeld niet meer laat tegenhouden door eigen angsten, onzekerheden of gebrek aan zelfvertrouwen. Als bedrijf draag je met coaching echt bij aan de persoonlijke ontwikkeling en het geluk van jouw medewerkers. Je helpt hen om in topvorm te zijn en het beste uit zichzelf te halen.

WAT VOOR RESULTATEN KUN JE MET COACHING BEREIKEN?

  • medewerkers worden gestimuleerd om een fijne en passende werk-privé balans te creëren
  • talenten en drijfveren worden helder waardoor bewustere keuzes worden gemaakt en motivatie en focus toeneemt.
  • iemand leert anders om te gaan met angsten en onzekerheden en neemt meer eigen verantwoordelijkheid
  • samenwerkingen verbeteren
  • dit heeft een positief effect op bedrijfsresultaten

HOE ZIET EEN COACHTRAJECT VAN YOUKI ERUIT?

Onze aanpak is heel persoonlijk. Wij willen iemand echt leren kennen zodat wij op de best mogelijke manieren kunnen helpen. Wij kijken altijd naar fysieke, mentale, emotionele en spirituele onderdelen van iemand leven en maken programma’s op maat, die onderweg hun vorm krijgen. En als het nodig is gooien we dat net zo makkelijk weer om. Wij zijn resultaat gericht en werken met mensen die commited zijn. We beginnen altijd met de Sessie ‘Helderheid’ om iemands situatie helder en duidelijk te krijgen. En om te onderzoeken of de nodige klik er is om samen succes te bereiken. Daarna maken we een persoonlijk voorstel voor een traject dat wij ‘Optimize’ noemen.

COACHING IN AMSTERDAM, ÉN DE REST VAN DE WERELD

Één op één sessies vinden plaats in Amsterdam of op verzoek bij de client. Telefonisch en online bedienen wij de hele wereld.
Heb je interesse om de coaching mogelijkheden van Youki te bespreken, neem dan graag contact op.

Susanne Kersten – van Santen

Manager Strategy, Finance & Control – EY

“ Ik ben nu veel zelfbewuster ”

Voordat ik aan Optimize begon wist ik niet goed welke richting ik uit wilde met mijn carrière. Ik had last van onzekerheden en was opzoek naar een leiderschapsstijl die helemaal bij mij past. Vooral in het begin vond ik het heel confronterend voor mezelf. Simone hielp mij op een hele respectvolle manier en kon heel goed doordringen tot de kern. Ze maakte het programma echt op maat voor mij. En door humor was het ook leuk en licht. Ik heb hele waardevolle inzichten gekregen en ik ben mij zeer bewust geworden van onder andere mijn persoonlijke waarden. Ik kan mijn werk en rol als manager nu beter invullen vanuit mijn persoonlijke drijfveren en talenten. Ik heb meer rust, aandacht en focus voor wat ik belangrijk vind. Ik raad dit programma aan iedereen aan die goed inzicht in zichzelf wil verkrijgen. Investeren in jezelf is altijd waardevol. Simone stelde zichzelf kwetsbaar op waardoor ik mezelf ook makkelijker kon openen, is een fantastisch mens en haar positieve vibe werkt aanstekelijk.

Nick Sandbergen

Business Controller – HAGO NEDERLAND

“ Mijn leven is geoptimaliseerd ”

Na een stressvolle periode voelde ik me zowel zakelijk als privé niet happy. Ik zat dicht tegen een burn-out aan. Gedurende het programma leerde ik om rust te creëren voor mezelf en stap voor stap de problemen vanuit de kern aan te pakken. Ik heb het hele traject als zeer prettig ervaren en iedere sessie het gevoel gehad weer stappen vooruit te maken. Er is in vier maanden tijd heel veel gebeurd. Gezien hoe ik me nu voel heeft het ontzettend goed gewerkt. Simone is direct en kan goed dingen in laten zien. Haar eigen ervaring helpt hierin. Ik neem nu af en toe een stapje terug om te evalueren waar ik sta en waar ik naartoe wil. Mede dankzij Optimize en Simone kan ik weer volop genieten van het leven.

Marga Brunekreef

 Financieel Specialist – OVERHEID

“ Dit programma heeft verrijking in mijn leven gebracht ”

Voordat ik aan het programma ‘Optimize’ begon had ik vaak last van stress door onzekerheid, veel piekeren, negatieve gedachten en emoties. Ik heb veel inzichten gekregen en praktische oefeningen die ik direct kon toepassen. Ik heb echt een hele waardevolle ontwikkeling doorgemaakt die mij blij en dankbaar maakt. Simone kan goed aanvoelen wat een ander nodig heeft en stemt het programma constant af aan mijn situatie. Ze heeft breed ontwikkelde kennis en ervaring en haar meditaties hadden echt een verdiepende werking voor mij. Deze grote stappen in persoonlijke ontwikkeling gun ik iedereen.

WIL JE EEN ORIËNTEREND GESPREK?

PLAN DAN HIER JE AFSPRAAK: