OVER MIJ

Mijn naam is Simone Heijhoff en ik werk het liefst met mensen en organisaties aan verbinding en ontwikkeling. Bewuste aandacht is wat mij betreft essentieel om succes te bereiken, zowel persoonlijk als zakelijk.

Als klein meisje had ik al grote levensvragen. Ervaringen uit het verleden zijn de innerlijke drive van mijn huidige activiteiten. Mindfulness en coaching hielpen mij in een flinke burn-out om weer in balans te komen. Of beter gezegd, veel meer dan dat. Door zelfbewuster te worden, weet ik nu helder wat ik echt belangrijk vind. En maak ik duidelijke keuzes. Mijn leven is enorm verrijkt en het voelt als een missie om dit nu met anderen te delen.

Voordat ik Youki opstartte was ik vijftien jaar met veel plezier actief in de zakelijke diensverlening, waar ik onder andere als commercieel manager verantwoordelijk was voor business to business. En leiding gaf aan een groot team. Het raakt mij dat zoveel mensen en organisaties te maken hebben met vermoeidheid, overspanning en burn-outklachten. En dat nog veel meer mensen maar beperkt gebruik maken van hun talenten en potentieel.

Ik ben Youki gestart om mijn kennis en ervaring met andere mensen en organisaties te delen en geniet ontzettend van alle mooie samenwerkingen en fantastische resultaten die behaald worden.

Mijn kennis over mindfulness deed ik onder andere op bij het Search Inside Yourself Leadership Insitute in San Francisco. Op dit moment ben ik één van drie Nederlandse en bijna 100 internationale trainers in dit op mindfulness gebaseerde leiderschapsprogramma dat binnen Google ontwikkeld werd. Mijn teacher training bij Wim Hof (The Iceman) heeft mijn aandacht en zelfbewustzijn enorm verdiept.

Ik blijf me verder verdiepen in mindfulness en het optimaliseren van mensen en organisaties. Ik deel graag mijn kennis in een oriënterend gesprek en wil graag weten wat er echt bij jullie speelt, zodat we samen verder komen. Ik vind het leuk als je het initiatief neemt om een afspraak te maken.

Björn van Coevorden

Sales en Marketing Expert – SCHNEIDER ELECTRIC

“ Duidelijke stress vermindering en meer rust ”

Vaak was ik druk in mijn hoofd, had last van stress en moeite met inslapen. Gelijk al in de eerste les heb ik ervaren hoe eenvoudig het kan zijn om tot rust te komen, anders met gedachten om te gaan en zo stress te kunnen verminderen. Ik heb weer leiderschap over mijn eigen gedachten met behulp van mijn ademhaling. Zeer prettig, verhelderend en leerzaam. Ik kan het iedereen aanbevelen en adviseer je om ervoor open te staan en het een kans te geven. Simone is een heel prettig persoon. Rustig en ontspannen en intrinsiek gemotiveerd om anderen te helpen. Mindfulness meditatie is de sleutel tot bewuster leven.

Susanne Kersten – van Santen

Manager Strategy, Finance & Control – EY

“ Ik ben nu veel zelfbewuster ”

Voordat ik aan Optimize begon wist ik niet goed welke richting ik uit wilde met mijn carrière. Ik had last van onzekerheden en was opzoek naar een leiderschapsstijl die helemaal bij mij past. Vooral in het begin vond ik het heel confronterend voor mezelf. Simone hielp mij op een hele respectvolle manier en kon heel goed doordringen tot de kern. Ze maakte het programma echt op maat voor mij. En door humor was het ook leuk en licht. Ik heb hele waardevolle inzichten gekregen en ik ben mij zeer bewust geworden van onder andere mijn persoonlijke waarden. Ik kan mijn werk en rol als manager nu beter invullen vanuit mijn persoonlijke drijfveren en talenten. Ik heb meer rust, aandacht en focus voor wat ik belangrijk vind. Ik raad dit programma aan iedereen aan die goed inzicht in zichzelf wil verkrijgen. Investeren in jezelf is altijd waardevol. Simone stelde zichzelf kwetsbaar op waardoor ik mezelf ook makkelijker kon openen, is een fantastisch mens en haar positieve vibe werkt aanstekelijk.

Nick Sandbergen

Business Controller – HAGO NEDERLAND

“ Mijn leven is geoptimaliseerd ”

Na een stressvolle periode voelde ik me zowel zakelijk als privé niet happy. Ik zat dicht tegen een burn-out aan. Gedurende het programma leerde ik om rust te creëren voor mezelf en stap voor stap de problemen vanuit de kern aan te pakken. Ik heb het hele traject als zeer prettig ervaren en iedere sessie het gevoel gehad weer stappen vooruit te maken. Er is in vier maanden tijd heel veel gebeurd. Gezien hoe ik me nu voel heeft het ontzettend goed gewerkt. Simone is direct en kan goed dingen in laten zien. Haar eigen ervaring helpt hierin. Ik neem nu af en toe een stapje terug om te evalueren waar ik sta en waar ik naartoe wil. Mede dankzij Optimize en Simone kan ik weer volop genieten van het leven.